Monday, 7 January 2013

Myra RINDU aku !





Asalamualaikum . now pukul 12.04 a.m . tadi membe aku myra @bulad text aku . tanya aku macam mane aku kat sini , aku reply ahh "okayy jea , just semakin busy , jarang pegang fone" :c sedihh siakk ! tetiba jea aku rindu kat kawan kawan aku , terutama nabila , eira , dan buladd . korangg aku rindu nak dengar korang bebel tentang boifren korang . "pokpet pokpett" korang bebel , walaupun aku terasa BOSAN sebab asyik cerita benda yang sama , tapi aku tak pernah miss untuk dengar korang bebel _<

iF aku jumpa korang , soalan pertama yang aku nak tanya pasal boifren korang , eira & nabila , siap sedia yaa . saya rinduu awakk ! haa , then soalan kedua , aku nak tanya nabila about tebu ? yang tak kenal maybe tertanya tanya kan , apa tebu ? siapa tebu ? yaa , tebu adalah tebu _< abang handsome berbibir pink :) hahaha , auww auww ! gedik kejap okayy -,,-

soalan last aku untuk korang , macam mane korang ? sihat ? macam mane lesen ? hahaha ,

No comments: