Wednesday, 9 October 2013



                                   
 
HAPPY ANNIVERSARY 9 MONTH MY LOVE <3
ALHAMDULILAH RELAY KITA MASIH KEKAL HINGGA
KE HARI INI *17/09/2013 :-)
WALAU GADUH SETERUK MANAPUN KITA ,
TETAP BERSATU JUGA .
 
I'M SO HAPPY IN A RELATIONSHIP WITH
YOU . .
KITA JAGALAH RELAY KITA NI SEBAIK MUNGKIN
OKAY SAYANG ?
 
SAYA SAYANG AWAK <3
DEAR ACHIK
 
SARAWAK BUMI KENYALANG ,
PERGI KE SANA INGIN MENCARI KAIN ,
CIK FIDA SAYANGKAN AWAK SEORANG ,
ORANG ITU SATU SATUNYA ANAK ENCIK ZAIN :-)
 

Saturday, 2 March 2013

Means everything for me :D

Hi , asalamuaalaikum :D
ah , nak tanya nie ? siapa nampak aku tadi ? angkad kaki sikitt :P nampak tak ? nampak tak ? kereta sayang aku yang kelam kabut tadi tuuu :P ah ! pasai pa kelam kabut , pasai aku duk ganggu dia memanduu laaa :D kikiikihh . ah ! adik angad aku duk puji puji kami sweet sangad ! awatnyaa . maluu ah ! uii , duk perli ka ? duk bodek depa nie . kikikihhh . dah , fullstop ! jangan duk jealous sangad . hi hii , aku malas nak bebel panjang panjang . awat ? sebabnya aku nak bagitahu , aku sayang acik aku sangat sangat ! hang berani duk rampaih dia ? langkah mayat aku dulu yaa . ah ! berani tak sekarang ? fakyuu :D

Acik , this for you my love :-
 Babyy , abiy nak baby tahu , yang abiy SAYANG baby sangat sangat ;( abiy tak nak baby tinggalkan abiy macam ex abiy tinggalkan abiy ! macam tin kosong :( sepakk jea ! abiy tak bole hidup tanpa baby . *Cehh ayat . ahahha . but serious kay , kalau tak ada baby , siapa nak teman abiy keluar jalan jalan ? siapa nak teman abiy text 24 jam macam selalu ? siapa nak nangis depan abiy macam selalu ? siapa nak mengedik dengan abiy ? siapa nak manja manja dengan abiy ? siapa nak pujuk abiy ? siapa nak takutkan abiy lagi ? ah ! banyakkan baby ? abiy nak baby janji jangan tinggalkan abiy , then baby dah janjikan / abiy pegang janji baby :') 

Bila abiy touching , baby selalu takutkan abiy . then sebut sebut perkataan SHARK ! ouch , abiy takut ah binatang tuu ! euww , PLEASE ah sayang . bila baby touching , abiy selalu pujuk baby , but if baby tetap touching , abiy takutkan baby dengan sebut perkataan ANACONDA ! jyaa , abiy tau baby takutkan ? hahahha ,   kadang kadang bila sama sama touching , sanggup tak tidurkan sayang ? text , sama sama pujuk , manja manja sampai pagi . ohh ! nasib baik sama sama sayangkan >_< baby ! abiy suka buat baby sakit hatikan ? buat baby nangiskan ? banyak benda yang baby bersabar dengan perangai abiykan ? Thanks sayang sebab sentiasa sabar dengan perangai abiy .

Baby ! sekarang nie kita dah jarang nak bergaduhkan ? kalau tak ? everydays gaduh tak tentu pasalkan . . hahaha . kan baby ? Babyy ! abiy dah tau kelemahan baby apa ? apa ya ? ah ! baby kuat jealouskan ? abiy online sekejap pun , baby dah duk perli perli abiy . kfine ! abiy rase nak deactive jea facebook tu :D hahahha , kelakarkan kita nie ?

Baby ! abiy ingat lagi , time first time baby ajak abiy jogging . Mula mulaa baby okay jea , pastu abiy lari tinggalkan baby sorang sorang . baby nangis , serious ingat baby main main . tapi rupanya baby nangis betul betul , ah ! first time abiy jumpa orang yang macamnie :D abiy rase serba sala gila apakk ah ! abiy tak ada niat pun nak tinggalkan baby . . . tapikan ? baby nampak comel bila nangis . SUMPAH !

Baby ! abiy bersyukur sangat sangat sebab baby baik , comel , banyak bersabar dengan abiy , abiy amat menghargai tau :D baby ! tolong ah jangan TINGGALKAN abiy . abiy sayang gila apak kat baby . abiy tak nak baby tinggalkan abiy macam ex abiy tinggalkan abiy ! seksa sangat :( please jangan seksaa abiyy . and please . . . . . . . .  Don't break my hearts kay ! ah , baby juga cakapkan . taknak sakitkan hati abiy . so , abiy pegang janji baby tuu , dan abiy juga takkan buat baby sedih lagi . tapi tapi tapii , abiy tak dapat ah tengok muka baby yang comel tu menangis :(

okays ah , abiy dah penat nak taip dah . abiy nak text sayang abiyy nie :D rinduuu gilaa apakk ! nanti kita story panjang panjang eh baby :D Thankyouu jaga abiy , setiap masa baby sentiasa ada disamping abiy . eh setiap masa kea ? hahahha , whatever :P janji baby sayang abiy sangat sangatkan /. Iloveyouu so much babyy :D tak ada siapa bole gantikan tempat baby dihati abiy nie :D maybe you're not my first love , but you can be my last love . . .. .

>Take This Note Baby<


Sunday, 20 January 2013

Takde Mood !




aku tak tahu , asal aku tunggu kau untuk mencintai aku , sedangkan cinta kau hanya untuk si dia . aku selalu pikir doe , adakah aku terpaksa lepaskan kau ? walaupun hampir setiap hari kau dngan aku ! tapi hati kau still ade di mase lalu -,,-

kaka angkad ? kalau kau sayangkan kaka angkad kau tu , kau pergi jea ah dekad dia , lupakan aku ! 
Sentappp doe ! bila aku stalker facebook kau , then kau cakap post tu untuk kaka angkad kau ! now aku daa nampak sejauh mane SAYANG yang kau selalu cakap kat akuu ! sejauh mane CINTA  yang konon untuk aku ? Ya Allah , sabar jea ahh !

kenapa dari dulu untill sekarang , asyik benda yang same jea belaku kat aku ? asyik asyik kena tipuu !
aku jujur , aku setia , tapi ape yang aku dapadddd ? deritaaaaaaaa wehh !
bila nak tamat nie ? ke tunggu aku mamposss baru tamat ? huh ! penat ahh ,
ehh ? kalau kau tak sayang aku , jangan bagi aku harapan palsu ahh bodo ! 

      Seriouslyyyy ! aku bukan ahh perempuan yang perfect ! aku sedar siape aku ! dan aku langsung tak layak untuk kauuu ! Asalamualaikum , 

Monday, 7 January 2013

Myra RINDU aku !





Asalamualaikum . now pukul 12.04 a.m . tadi membe aku myra @bulad text aku . tanya aku macam mane aku kat sini , aku reply ahh "okayy jea , just semakin busy , jarang pegang fone" :c sedihh siakk ! tetiba jea aku rindu kat kawan kawan aku , terutama nabila , eira , dan buladd . korangg aku rindu nak dengar korang bebel tentang boifren korang . "pokpet pokpett" korang bebel , walaupun aku terasa BOSAN sebab asyik cerita benda yang sama , tapi aku tak pernah miss untuk dengar korang bebel _<

iF aku jumpa korang , soalan pertama yang aku nak tanya pasal boifren korang , eira & nabila , siap sedia yaa . saya rinduu awakk ! haa , then soalan kedua , aku nak tanya nabila about tebu ? yang tak kenal maybe tertanya tanya kan , apa tebu ? siapa tebu ? yaa , tebu adalah tebu _< abang handsome berbibir pink :) hahaha , auww auww ! gedik kejap okayy -,,-

soalan last aku untuk korang , macam mane korang ? sihat ? macam mane lesen ? hahaha ,