Tuesday, 21 August 2012

Pisau & awakk

Saye ade sebilah PISAU . .

PISAU tu saye gune untuk memotong . .
Kadang kadang saye pernah jugax terluke disebabkan PISAU tu TAPI saye ta kisah same ade ia sakit atau ta :) PISAU tu dah lame saye gune . .

Sekarang PISAU tu dah berkarat . .

Tapi saye ta sanggup na buang ! Sebab ? Sebab saye sayang na buang PISAU tu :( Hmm . .

Macam AWAK lah jugax ! Saye ade AWAK dan saye sayang sangat kat AWAK same macam saye sayang dekat PISAU tu :) tapi saye sayang AWAK lebih sikit ;) Kadang kadang saye pernah jugax terluke disebabkan AWAK . .
Tapi ta pe , saye ta kisah punz . .
Cume satu je perbezaan AWAK dengan PISAU yang saye sayang tu . .
AWAK ta berkarat jadi ta de sebab saye na buang AWAK macam ape yang sepatutnye saye buad dekat PISAU kesayangan saye yang dah berkarat tu . .
Jadi , saye rase kan . .
Saye na simpan AWAK same macam PISAU tu . .

Eh ?!

Tapi jangan risau ! PISAU tu saye simpan dalam laci . .
Dan AWAK pulak . .
Saye simpan DALAM HATI SAYE ! !
. i lOve u sayangg ♥ . (♥.♥) 

Tuesday, 14 August 2012

- Faiz -





Assalamualaikum . Niee la boyfie kite yang kita sayangg sangat sangat tue .
Kita dah lmee bersama dngn die . Tapi , kita selalu gaduh . But , ta lama kejub jekk . Orang cakap if like than akan kekal , BETUL ke ?
Hmm , die kita punya tau ! Ta mahu la amek die dari kite . Hanya takdir sahaja yang boleh pisahkan kami . Even , kite selalu menangis untuk die , tapi kite tak kisah . kite tahu , die pun sayangg kite . Die caring sangat . kite suka :)) Diw da bnyk ubah kite . Insyaallah , kite akan teros berubah ke jalan kebaekkan . Amin .
KITA SAYANGG AWAK  :)) Jangan marah ek , kite post picture awak niee . Maaf sayangg >___<


Time die gune DP niee , die selaloo gatal kcoo wall kitee . 

Tk kisah la cmne pun kauu

kata mak, KAWAN tu ibarat lebah , habis madu sepah dibuang .

kata ayah , KAWAN tu umpama bunga ros , dipandang cantik dipegang sakit .
kata tuk abh , KAWAN tu seperti air terus mengalir .

kata nenek , KAWAN tu bak bulan dipuja dan disanjung tp nun jauh di sana .

kate sedare , kawan tu mcm makanan , kawan makan kawan !

kata abang , KAWAN tu seperti lembu mengikut saje ape dikata .

kata kakak , KAWAN tu tak ubah macam durian bau je busuk tp sedap dimakan .

kata adik , KAWAN tu macam biskut sekejap ade sekejap takde .

kata kitorang , kawan tu tak kisah la camner . walaupun dia IBARAT LEBAH , UMPAMA BUNGA ROS , SEPERTI AIR , BAK BULAN , SEPERTI LEMBU , TAK UBAH MACAM DURIAN & MACAM BISKUT ! korang tetap kawan :)

tau tak sebab ape ? sekali kite da kawan , selamanye dia ttp kawan :) itu cara berkawan. ! •_•

Monday, 6 August 2012

Miss My Bestie

Hey hey :)) hrini kite rsee rinduu lee kt kwn kite sorg niee . hishh , np ekk ? hm , Btw die baekk , kawan yang baek , die akan selalu berade di belakang kitekn ? dan tolong ape yang mampu . dan . kawan yang baek jugk , akan sentiase berkongsi kegembiraannye dan kesedihannye bersame kite [♥]  semua tuhh indah kan bile bersame dengan bestiee kite ? best sangadd kan ? serious aku rindu waktu dengan Die [:)] ketawe dengan Die , hang same-2 dengan die , happy tanpe ade rase tidak puas hati and kesedihan . semua tuhh indahh sangad . tapi aku kene undur diri and kene sedar yang Die dah tak perlukan aku . aku nie bukan lagi sape-2 bagi Die . aku hanye penyibok dalam hidup Die . [:)]  

# heyy bestiee , hope kau happy dengan hidup kau lepas nie . aku tau kau benci aku nie kan ? tak suke dengan aku kan ? takpe , aku paham . aku bukan bestie yang baek . kau carilahh bestiee yang memahami kau , tak mengungkit , dan yang baek :') aku takde semua tuhh kan ? aku tak setanding kau . hmm , miss kau yang dulu . tapi aku kene terime yang aku bukan bestiee kau lagi [♥] skrg kau pon dah bestie bru knn ? hope kau happy dngn die .