Sunday, 20 January 2013

Takde Mood !




aku tak tahu , asal aku tunggu kau untuk mencintai aku , sedangkan cinta kau hanya untuk si dia . aku selalu pikir doe , adakah aku terpaksa lepaskan kau ? walaupun hampir setiap hari kau dngan aku ! tapi hati kau still ade di mase lalu -,,-

kaka angkad ? kalau kau sayangkan kaka angkad kau tu , kau pergi jea ah dekad dia , lupakan aku ! 
Sentappp doe ! bila aku stalker facebook kau , then kau cakap post tu untuk kaka angkad kau ! now aku daa nampak sejauh mane SAYANG yang kau selalu cakap kat akuu ! sejauh mane CINTA  yang konon untuk aku ? Ya Allah , sabar jea ahh !

kenapa dari dulu untill sekarang , asyik benda yang same jea belaku kat aku ? asyik asyik kena tipuu !
aku jujur , aku setia , tapi ape yang aku dapadddd ? deritaaaaaaaa wehh !
bila nak tamat nie ? ke tunggu aku mamposss baru tamat ? huh ! penat ahh ,
ehh ? kalau kau tak sayang aku , jangan bagi aku harapan palsu ahh bodo ! 

      Seriouslyyyy ! aku bukan ahh perempuan yang perfect ! aku sedar siape aku ! dan aku langsung tak layak untuk kauuu ! Asalamualaikum , 

Monday, 7 January 2013

Myra RINDU aku !





Asalamualaikum . now pukul 12.04 a.m . tadi membe aku myra @bulad text aku . tanya aku macam mane aku kat sini , aku reply ahh "okayy jea , just semakin busy , jarang pegang fone" :c sedihh siakk ! tetiba jea aku rindu kat kawan kawan aku , terutama nabila , eira , dan buladd . korangg aku rindu nak dengar korang bebel tentang boifren korang . "pokpet pokpett" korang bebel , walaupun aku terasa BOSAN sebab asyik cerita benda yang sama , tapi aku tak pernah miss untuk dengar korang bebel _<

iF aku jumpa korang , soalan pertama yang aku nak tanya pasal boifren korang , eira & nabila , siap sedia yaa . saya rinduu awakk ! haa , then soalan kedua , aku nak tanya nabila about tebu ? yang tak kenal maybe tertanya tanya kan , apa tebu ? siapa tebu ? yaa , tebu adalah tebu _< abang handsome berbibir pink :) hahaha , auww auww ! gedik kejap okayy -,,-

soalan last aku untuk korang , macam mane korang ? sihat ? macam mane lesen ? hahaha ,